Πέμπτη, 16 Οκτωβρίου 2014

Εκδηλώσεις Όψεις του Φανταστικού από τις Εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές. Η μεγάλη και μοναδική εκδήλωση για την Λογοτεχνία του Φανταστικού στην Ελλάδα.

Εκδηλώσεις Όψεις του Φανταστικού από τις Εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές. 
Η μεγάλη και μοναδική εκδήλωση για την Λογοτεχνία του Φανταστικού στην Ελλάδα. 
Η εκδήλωση που έγινε θεσμός!
Πρώτη ανακοίνωση - Όψεις του Φανταστικού στην Αθήνα, 13 Δεκεμβρίου, Σάββατο, στο Bat Ciry
Με μεγάλη μας χαρά θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι η κεντρική εκδήλωση των Όψεων του Φανταστικού αυτό τον χειμώνα θα γίνει στις 13 Δεκεμβρίου, ημέρα Σάββατο, στο Bat City στην Αθήνα, όπου μαζί με τα υπόλοιπα βιβλία μας θα παρουσιάσουμε και όλα τα καινούργια σε μια εκδήλωση με πολλά happening και εκπλήξεις. Θα σας ενημερώσουμε σύντομα με περισσότερες λεπτομέρειες.
Τις Όψεις του Φανταστικού αρχίσαμε να τις διοργανώνουμε από το 2011 θέλοντας να δημιουργήσουμε έναν πανελλαδικό θεσμό για την λογοτεχνία του φανταστικού. Έναν θεσμό που σε συνδυασμό, με τα «Βραβεία Λογοτεχνίας του Φανταστικού Larry Niven,» τις «Λογοτεχνικές Λέσχες για την Λογοτεχνία του Φανταστικού των εκδόσεων Συμπαντικές Διαδρομές», τις Ανθολογίες Λογοτεχνίας του Φανταστικού «Θρύλοι του Σύμπαντος» και το περιοδικό «Συμπαντικές Διαδρομές,» θα μπορέσει να δημιουργήσει τις δομές και τις βάσεις για την ανάπτυξη της λογοτεχνίας του φανταστικού στην Ελλάδα. 
Φέτος ήταν η πρώτη φορά που κάναμε τόσες πολλές εκδηλώσεις σε διαφορετικές πόλεις της Ελλάδας και αρκετές σε συνεχόμενες ημερομηνίες και η μαζική συμμετοχή και η πρωτοφανής επιτυχία τους μας δίνει το θάρρος και το κουράγιο να συνεχίσουμε όλοι μαζί αυτήν την δύσκολη προσπάθεια που αρχίσαμε πριν από εννέα χρόνια. 
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους εκατοντάδες φίλους των εκδόσεων και της λογοτεχνίας του φανταστικού που έδωσαν τον βροντερό και ενθουσιώδη παρόν στις εκδηλώσεις σε όλες τις πόλεις. 
Μα πάνω από όλα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους που βοήθησαν σε όλες τις πόλεις για να πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.