Κυριακή 21 Απριλίου 2019

Πρόσκληση προς συγγραφείς να συμμετέχουν στην ανθολογία «2417: Η πρώτη Ανθολογία Λογοτεχνίας του φανταστικού του απόδημου Ελληνισμού»

Πρόσκληση προς συγγραφείς να συμμετέχουν στην ανθολογία
«2417: Η πρώτη Ανθολογία Λογοτεχνίας του φανταστικού του απόδημου Ελληνισμού»


Οι συμμετοχές θα είναι ανοιχτές μέχρι στις 1 Σεπτεμβρίου του 2019.
Η πρώτη παρουσίαση θα γίνει τον Οκτώβριο του 2019.


Οι Εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές δημιουργήθηκαν πριν από 13 χρόνια έχοντας ένα και μοναδικό σκοπό, να αναγεννήσουν τη λογοτεχνία του φανταστικού στην Ελλάδα και στην Κύπρο και να στηρίξουν τους Έλληνες και Κύπριους συγγραφείς του φανταστικού.
Από το 2012 αρχίσαμε οργανωμένα να προωθούμε και να εκδίδουμε βιβλία από Κύπριους συγγραφείς και ταυτόχρονα να διοργανώνουμε το Φεστιβάλ Όψεις του Φανταστικού και στην Κύπρο.
Το 2017 συμμετείχαμε για πρώτη φορά στην Διεθνή Έκθεση βιβλίου της Φρανκφούρτης, όπως και σε μια σειρά από άλλες διεθνείς εκθέσεις βιβλίων, πιστεύοντας ότι ήρθε η ώρα να φέρουμε την Ελληνική Λογοτεχνία του Φανταστικού έξω από όρια της Ελλάδας και της Κύπρου και να την κάνουμε γνωστή σε όλο τον κόσμο. 
Φέτος συνεχίζουμε πάντα προς τα εμπρός, θέλοντας να κάνουμε ακόμα πιο γνωστή την Ελληνική  λογοτεχνία του φανταστικού στον κόσμο και προχωράμε στην έκδοση της ανθολογίας «2417: Η πρώτη Ανθολογία Λογοτεχνίας του φανταστικού του απόδημου Ελληνισμού».

Αγαπάτε την επιστημονική φαντασία, το fantasy, τον τρόμο;
Τα όνειρα σας είναι γεμάτα αστέρια, διαστημόπλοια, μυθικά κάστρα, δράκους, γοργόνες, πελώρια πεδία μαχών κάτω από κυκλώπεια τοίχοι, άγνωστους πλανήτες στα βάθη του διαστήματος, ηλιοβασιλέματα σε ορίζοντες από μαύρες τρύπες; 
Τότε αυτή είναι η κατάλληλη ανθολογία για εσάς.
Στείλτε σήμερα τα κείμενα σας.
Διεκδικήστε σήμερα τη συμμετοχή σας στην πρώτη ανθολογία λογοτεχνίας του φανταστικού του απόδημου Ελληνισμού, των Εκδόσεων Συμπαντικές Διαδρομές.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.